برگزاری هفتمین دوره کارگاه آموزشی PHCLS در اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۱ کد : ۴۴۲۶۳ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی؛ مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان در خصوص برگزاری این کارگاه گفت : هفتمین دوره کارگاه آموزشی مدیریت بیماران قلبی در اورژانس پیش بیمارستانی (PHCLS ) در تاریخ های ۲۱ و ۲۲ خرداد ماه در مرکز اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی برگزار شد.
برگزاری هفتمین دوره کارگاه آموزشی PHCLS در اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی

محسنی فرد در ادامه افزود: این کارگاه با هدف افزایش دانش و مهارت پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی و آشنایی این پرسنل باآخرین یافته های تشخیصی‌ و درمانی بیماران قلبی و عروقی انجام شده است.

وی در ادامه بیان کرد: کارگاه یاد شده گامی مثبت درجهت ارتقای مهارت بالینی همراه بادانش مکفی همکاران اورژانس ۱۱۵ در ارائه خدمات فوریت پزشکی با کیفیت به بیماران است.

کلید واژه ها: اورژانس اورژانس بیمارستانی اورژانس ۱۱۵ کارگاه بیمارستانی کارشناسان اورژانس اورژانس پیش بیمارستانی