دکتر پریا بهرامی در پیامی عید سعید فطر را به مردم استان‌ و به اعضای خانواده بزرگ اورژانس ۱۱۵ تبریک و شادباش گفت.

۱۷ خرداد ۱۳۹۸ | ۲۲:۰۸ کد : ۴۵۰۰ اخبار اصلی

پیام تبریک رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس استان مرکزی متن کامل پیام به شرح زیر می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

ماه رمضان، ماه عبادت، ماه نزول قرآن، ماه ذکرخدا به پایان رسید. خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که با روزه‌داری، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود.

عید سعید فطر روز پاداش گرفتن و رویت رحمت الهی بعد از ماه مبارک رمضان است و بی شک عید سعید فطر، عید عاشقانی است که در بهار قرآن، خالصانه نغمه توحید و بندگی سر دادند تا دل‌هایشان به نور ایمان و معرفت منور شود و خشنود از پاداش این ماه، در عید رمضان پاداش عمل از درگاه معبود خویش گیرند و دریای رحمت و نعمت بیکران حضرتش را سپاس گویند.

چه زیباست صدای گام‌های بندگان خدا به شوق آراستن صفوف نماز و اظهار بندگی به درگاه حق در روزی که خداوند آن را از میان دیگر روزهای خویش برگزیده تا در این عید بزرگ شکوه اطاعت و بندگی را به نمایش بگذارند.

اینجانب، باآرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ و سعید فطر به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) و همه مسلمین جهان به خصوص همکاران اورژانس ۱۱۵، از خداوند متعال، رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر پریا بهرامی
رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی