اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی تمام قد در خدمت زائرین اربعین حسینی (ع)

۱۵ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۰ کد : ۴۵۳۷۱ اخبار اصلی
به گزارش روابط عمومی اورژانس استان مرکزی و به نقل از رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان و دبیر کمیته بهداشت و درمان اربعین دانشگاه علوم پزشکی اراک؛ اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی همانند سالیان گذشته با آمادگی کامل در خدمت زوار اربعین حسینی (ع) هستند.
اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی تمام قد در خدمت زائرین اربعین حسینی (ع)

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی افزود: هرساله با نزدیک شدن به ایام اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) یک تیم از مرکز اورژانس استان به منظور پوشش خدمات فوریتهای پزشکی (با مدت زمانی تقریبی ۲۵ روز ماموریت) به مناطق مرزی کشور اعزام می شود. امسال نیز دو دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۵ دستگاه آمبولانس سبک به همراه ۲۱ نفر از کارشناسان فوریت پزشکی به منظور خدمت رسانی به زوار عتبات عالیات از استان مرکزی به منطقه ی مرزی مهران در استان ایلام اعزام خواهند شد.

ایران نژاد عنوان داشت: آئین بدرقه خادمین اورژانس استان، چهارشنبه ۲۴ مردادماه در محل دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی و اعضای هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از مسئولین استانی برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: استان اورژانس استان استان مرکزی اورژانس پزشکی علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مرکزی اربعین دانشگاه