بی احتیاطی راننده ، خودروی سواری را منحرف کرد

۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۳ کد : ۴۵۵۲ اخبار اصلی
بی احتیاطی راننده ، خودروی سواری را منحرف کرد

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از انحراف به چپ خودروی سواری پژو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با انحراف خودروی سواری پژو گفت: این حادثه در ساعت ۱۹:۰۰ هجدهم خرداد در محور اراک به خمین رخ داده است.

دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله  آمبولانس در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است و پس از ارزیابی صحنه در خواست کد کمکی شد که در صحنه حادثه حاضر شد.

رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه متاسفانه ۴ نفر مصدوم شده که پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک منتقل شدند.

کلید واژه ها: سامانه ۱۱۵ دکتر بهرامی