۵مصدوم در اثر برخورد دو خودروی سواری پراید و پژو

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۷ کد : ۴۶۱۹ اخبار اصلی
۵مصدوم در اثر برخورد دو خودروی سواری پراید و پژو

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از برخورد دو خودروی سواری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با برخورد دو خودروی سواری گفت: این حادثه در ساعت ۱۵/۳۰دقیقه امروز بیست وچهارم  خرداد ماه در محور کمربندی شمالی رخ داده است.

دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله  ۲ دستگاه آمبولانس در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است.

رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه متاسفانه ۵ نفر مصدوم شدند ،که خودروی پژو دارای چهار سرنشین و پراید یک سرنشین،  به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)شهرستان اراک منتقل شدند.و همچنین راننده آسیب دیده پراید از انتقال توسط اورژانس امتناع نمود.

کلید واژه ها: سواری پژو