برگزاری دوره آموزشی آشنایی با اورژانس ۱۱۵ دانش آموزان مدرسه کوثر اراک

۱۷ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۷ کد : ۴۶۷۹۷ اخبار اصلی
دوره آموزشی آشنایی دانش آموزان با اورژانس ۱۱۵ در مدرسه پسرانه کوثر اراک مقطع دوره متوسط برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با اورژانس ۱۱۵ دانش آموزان مدرسه کوثر اراک

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی در این دوره نحوه تماس دانش آموزان و ارائه شرح حال و آدرس به اپراتورهای اورژانس ۱۱۵، لزوم حفظ خونسردی در هنگام تماس با اورژانس، نحوه صحیح اعلام نوع حادثه، آدرس و تعداد مصدومین و آشنایی با عملیات احیاء قلبی-ریوی پایه به مخاطبین آموزش داده شد.

محسنی فرد مسئول آموزش اورژانس پیش بیمارستانی استان مرکزی در خصوص این خبر گفت: در این برنامه آموزشی که با حضور مربیان و معلمان و بیش از ۳۰۰ دانش آموز این مدرسه برگزار شد، کارشناسان فوریت پزشکی دانش آموزان را با اصول کلی فعالیت مراکز اورژانس ۱۱۵ و ماموریت های اورژانس آشنا کردند.

محسنی فرد در ادامه افزود: در این برنامه آموزشی نحوه عملکرد مراکز و پایگاهای اورژانس ۱۱۵، فرهنگ سازی در جهت عدم ایجاد مزاحمت برای خطوط اورژانس و آشنایی با عواقب مزاحمت برای شماره تلفن۱۱۵ ،آشنایی با نحوه امدادخواهی از اورژانس و نحوه برخورد با افراد دچار بیماری و سوانح و همچنین کمک های اولیه در مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن با زبان قابل درک برای دانش آموزان توسط کارشناسان فوریت پزشکی آموزش داده شد.

کلیدواژه‌ها: اورژانس اورژانس ۱۱۵ دانش آموزان آشنایی اورژانس پیش بیمارستانی کارشناسان فوریت‌های پزشکی