واژگونی خودروی سواری پراید در استان مرکزی

۰۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۸:۲۸ کد : ۴۷۶۶ اخبار اصلی
واژگونی خودروی سواری پراید در استان مرکزی

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از انتقال یک مصدوم خبر داد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از واژگونی خودروی سواری به علت خواب آلودگی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با واژگونی خودروی سواری پراید گفت: این حادثه در ساعت ۰۵:۲۵ دقیقه پنجم تیر ماه در محور اراک به خمین رخ داده است.
دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله آمبولانس منطقه گیلی در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است.
رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه متاسفانه ۱ نفر مصدوم شده که پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک منتقل شد.

کلید واژه ها: محور اراک به خمین واژگونی