۲کشته و ۳مصدوم در اثر برخورد دو خودروی سواری پراید و پژو

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از برخورد دو خودروی سواری خبر داد.‌

۲۹ تیر ۱۳۹۸ | ۰۷:۰۲ کد : ۴۹۸۵ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور در استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با برخورد دو خودروی سواری گفت: این حادثه در ساعت ۱۶/۴۰دقیقه امروز بیست وپنجم تیر ماه در محور اراک به ازنا رخ داده است.

دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله  ۲ دستگاه آمبولانس از پایگاه های شازند و عنبرته در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است.

رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه متاسفانه ۲ نفر قبل از رسیدن آمبولانس کشته و ۳ نفر مصدوم شدند ،که پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین اورژانس به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج)شهرستان اراک منتقل شدند.

کلید واژه ها: شازند عنبرته