بی احتیاطی ،خودروی سواری را واژگون کرد

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ومدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از واژگونی خودروی وانت پیکان خبر داد.

۳۱ تیر ۱۳۹۸ | ۰۷:۰۷ کد : ۵۰۳۳ اخبار اصلی

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس۱۱۵استان مرکزی؛ رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در ارتباط با واژگونی خودروی سواری وانت پیکان گفت: این حادثه در ساعت ۱۶:۱۰قیقه امروز سی ام تیر ماه در محور اراک_توره رخ داده است.

دکترپریا بهرامی افزود: پس از تماس با سامانه ۱۱۵ اورژانس، بلافاصله  آمبولانس در کم ترین زمان ممکن در محل حادثه حضور پیدا کرده است.

رئیس اورژانس ومدیرحوادث استان گفت:در این حادثه ۱ نفر مصدوم شده که پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسین های اورژانس به بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) اراک منتقل شدند.

کلید واژه ها: اورژانس ۱۱۵