متن پیام دکتر سعید نمکی به مناسبت روز اورژانس

متن پیام دکتر سعید نمکی به مناسبت روز اورژانس

همکاران جهادگر و گرانقدر سازمان اورژانس کشور

با سلام؛

به لطف و عنایت خداوند متعال و ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) ورهبری فرزانه، به بهانه چهل و چهارمین سالگرد تاسیس اورژانس ۱۱۵ به تکریم و تمجید اراده­های استواری برمی­خیزیم که وجودشان برای سلامت جامعه یک نعمت الهی است و برکات خدمتشان برای همیشه در ذهن مردم مهربان وقدرشناسمان ماندگار خواهد بود. برخود می­بالیم که افرادی پاک نهاد و نیکو سرشت به پشتوانه‌ی توانایی و دانایی توشه گرفته ازدین مبین اسلام، عِرق ملّی وحس نوع دوستی در سودای تأمین سلامت انسان‌ها همّت خویش را به کار گرفته‌اند و مجدانه تلاش می‌نمایند و با سعه‌ی صدر و حُسن خلق به پشتوانه‌ی دانش روز با همّت و تلاش جدی و با مهارت و دقّت نظر نسبت به مداوا در نهایت فرهیختگی و هوشمندی اهتمام می­ورزند.

بی شک تلاش صادقانه، عشق ورزی به انسان­ها و بهره مندی از علم و مهارت از سرمایه­های ارزشمند یک تکنسین سازمان اورژانس کشور است. در شرایط کنونی با افزایش سوانح، حوادث و بلایا بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبتهای پیش بیمارستانی احساس می­شود. شما تلاشگران عرصه فوریتهای پزشکی در بیشتر مواقع اولین کسانی هستید که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضر       می­شوید و کمک به حفظ حیات آنان را بر عهده می­گیرید که خود نشان از اهمیت والای خدمت ارزشمندتان و جایگاه رفیع اورژانس ۱۱۵ می­باشد. لذا لازم است برای ارائه خدمت شایسته به گیرندگان خدمت، همواره خود را به دانش روز، مهارتهای فنی و اخلاق حرفه­ای، آراسته و با احساس مسئولیت و رسیدن بر بالین بیماران در سریعترین زمان ممکن بعنوان فرشتگان نجات، حلاوت نجات جان انسانها را با عمق وجودتان احساس نموده و زندگی دوباره را برای مددجویانمان به ارمغان آورید. اینجانب ضمن تبریک فرارسیدن بیست و ششم شهریور روز فوریت­های پزشکی از زحمات خالصانه و ماهرانه‌ و بدون انتظارات مادی شما عزیزان نهایت تقدیر و تشکر را دارم. امید است با استعانت از خداوند متعال وبهره­گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری با دو بال اندیشه و ایمان در آسمان پیشرفت و تعالی بشریّت و تا بی‌کرانه عالم هستی به پرواز درآمده و در برداشتن گام­های مستحکم و مطمئن در مسیر مهرورزی به مردم و همچنین نجات جان مردم غیورمان، سرآمد باشید. از خدای مهربان برای همگان سلامتی و توفیق خدمت به همنوعان نیازمند را خواهانم.

کلید واژه ها: سازمان اورژانس کشور حوادث و بلایا اورژانس ۱۱۵