بازدید رئیس اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی از محل احداث پایگاه و پد اورژانس هوایی وفس شهرستان کمیجان
بازدید رئیس اورژانس پیشبیمارستانی استان مرکزی از محل احداث پایگاه و پد اورژانس هوایی وفس شهرستان کمیجان
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی استان مرکزی با حضور در منطقه وفس شهرستان کمیجان، از محل پیشبینیشده جهت احداث پایگاه و پد اورژانس هوایی این منطقه بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی، این بازدید با هدف بررسی میدانی شرایط منطقه، ارزیابی ظرفیتهای موجود و تسریع در روند احداث پایگاه اورژانس وفس انجام شد.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی استان مرکزی در حاشیه این بازدید با تأکید بر اهمیت پیش بینی و توسعه زیرساختهای فوریتهای پزشکی وفس بدلیل احداث جاده جدید این منطقه به تهران و افزایش ترددها در این محور، اظهار داشت: ایجاد پایگاه و پد اورژانس هوایی در منطقه وفس بدلیل ویژگی های گردشگری منطقه و جمعیت بالای آن، وضعیت خاص و پرخطر جاده کمیجان به وفس و افزایش قطعی ترددهای این منطقه در آینده ای نزدیک بدلیل احداث جاده تهران نقش مهمی در کاهش زمان رسیدن بر بالین بیماران و مصدومین و ارتقای سطح دسترسی ساکنان منطقه به خدمات فوریتهای پزشکی خواهد داشت.
ایراننژاد افزود: با راهاندازی این پایگاه و پد اورژانس هوایی، پوشش فوریت پزشکی منطقه و مسیرهای ارتباطی اطراف تقویت شده و امکان ارائه خدمات سریعتر و مؤثرتر در حوادث و موارد اورژانسی فراهم خواهد شد.

نظر شما :