پیام تسلیت

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۶ کد : ۹۴۱۴ اخبار اصلی
پیام تسلیت

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی؛ دکتر پریا بهرامی  رئیس اورژانس استان در طی پیامی شهادت امیر مومنان حضرت علی علیه السلام را تسلیت گفتند
متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
بیست و یکمین روز ماه مبارک رمضان یادآور واقعه ای تلخ هم در تاریخ اسلام هم تاریخ بشریت است.
در این روز، انسانی به سان خورشید در آسمان دین محمدی غروب کرد و جامعه اسلامی را در ماتمی عظما به سوگ ابدی نشاند.

اینجانب ایام ضربت خوردن و شهادت امیر خوبی ها،مظهر عدالت،آزادگی و جوانمردی، اول مظلوم عالم که با شمشیر تحجر و جهالت و ضربتی نفاق آمیز درسرخ ترین پرواز نماز در محراب عبادت که با ندای" فزت و رب الکعبه " آن امام در عرش طنین انداز شد را به محضر امام عصر (عج)،رهبر فرزانه انقلاب (مدظله العالی)، تمامی مسلمانان  جهان در سرتاسر گیتی، ملت شریف ایران اسلامی، خصوصا مجموعه سازمان مجموعه اورژانس ۱۱۵ استان تسلیت می گویم. بی تردید تامل بیشترما به سبک زندگی امیر مومنان و ائمه اطهار به ویژه در این ایام می تواند راهگشای بسیاری از مشکلات جامعه باشد و به امید آنکه راه و منش ،عدالت و سخاوت آن امام همام الگوی تمام خدمتگذاران عرصه های مختلف جامعه باشد.