آرشیو اخبار

۱۶ اکتبر روز جهانی غذا

۱۶ اکتبر روز جهانی غذا

روز جهانی غذا هر ساله در ۱۶ اکتبر در سراسر جهان جشن گرفته می شود. این یک جشن سالانه به افتخار تاریخ تأسیس سازمان غذا و کشاورزی است که توسط سازمان ملل متحد در سال ۱۹۴۵ راه اندازی شده است. روز جهانی غذا توسط چندین سازمان دیگر، صندوق توسعه کشاورزی و...با شور و شوق زیادی جشن گرفته می شود. این رویدادها آگاهی و اقدام جهانی را برای افرادی که از گرسنگی رنج می برند و امنیت غذایی ندارند ارتقا می بخشد. هدف این روز این است که نشان دهد غذا از حقوق اساسی و اصلی بشر است با این حال، در این دنیا، بیش از ۸۲۰ میلیون نفر در سراسر جهان از سو تغذیه مزمن رنج می برند، ۶۰ درصد زنان و تقریباً پنج میلیون کودک زیر پنج سال هر روز به علل مرتبط با سو تغذیه می میرند.

ادامه مطلب
خواص آویشن

خواص آویشن

آویشن یک گیاه از خانواده‌ی نعناع است که در مصر باستان از آویشن برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌کردند. آویشن انواع مختلفی دارد؛ اما آویشن فرانسوی رایج‌ترین نوع آن است. زنبور‌ها جذب گل‌های آویشن می‌شوند؛ عسل آویشن سیسیل از صد‌ها سال پیش معروف است. این گیاه بیشتر برای طعم‌دار کردن غذاها و به صورت خشک یا تازه مورد استفاده قرار می‌گیرد. آویشن کم‌وبیش ۳۵۰ گونه دارد و در مناطق کوهستانی می‌روید. آویشن می‌تواند ویژگی‌های ضدمیکروبی، آنتی‌اکسیدانی، ضدسرطانی، ضدالتهابی و ضداسپاسم داشته باشد و به تقویت سیستم ایمنی بدن و همچنین بهبود کارکرد دستگاه گوارش و دستگاه عصبی کمک کند.

ادامه مطلب