شیب تند ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا

۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۸ کد : ۱۰۷۹۴ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ابتلا و مرگ و میر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در هفته گذشته  شیب افزایشی و تندی گرفته‌است.
شیب تند ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در جلسه قرارگاه پدافند زیستی استان ضمن اشاره به این موضوع تاکید کرد: استان مرکزی از نظر مرگ و میر بر اثر بیماری کووید ۱۹ جزء ۲ استان آخر جدول بود که در هفته گذشته جایگاه این استان هشت پله افزایش یافته‌است.

وی افزود: ۱۵ نفر از پرستاران دانشگاه علوم پزشکی اراک هفته گذشته استعفا داده و درخواست جذب پرستار از سوی این دانشگاه به تمامی دستگاه‌های مربوطه ارایه شده‌ است.

وی خاطر نشان کرد: در صورت خروج پرستاران طرحی دانشگاه علوم پزشکی اراک، این دانشگاه با کمبود پرستار برای ارایه خدمت به بیماران مواجه می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بی‌تفاوتی‌ها و عادی‌انگاری ویروس کرونا در بین مدیران، خستگی کادر درمان و بی تفاوتی آنان را به همراه خواهد داشت.

دکتر جمالیان در پایان از مدیران و مردم و اصناف و خیرین خواست تا در کنار پرستاران و مدافعان سلامت بمانند و آنان را در این روزهای سخت تنها نگذارند.