پایتخت گل و گیاه کشور، نارنجی است!

۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۰۹۷۵ اخبار اصلی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان محلات گفت: شهرستان محلات در بحث ویروس کرونا به وضعیت نارنجی رسیده است.
پایتخت گل و گیاه کشور، نارنجی است!

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بابک نامغ در گفتگوی تلفنی با صدای شبکه  استانی آفتاب، افزود: وضعیت شهرستان محلات به مدد سیاستگذاری های درستی که مجموعه ستاد کرونا  و دانشگاه علوم پزشکی در پیش گرفت که با همکاری و مساعدت بسیار زیاد مردم فهیم و دانای این شهرستان همراه بود، به وضعیت قابل قبولی رسیده بود، اما متاسفانه هم اکنون وضعیت محلات از لحاظ بیماری کرونا نارنجی است.

وی اظهار داشت: رعایت پروتکل های بهداشتی توسط خود مردم نقش مهمی در وضعیت امروز جامعه دارد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ازدحام مردم و شب نشینی های زیاد در پارک ها به خصوص پارک سرچشمه و دیگر اماکن تفریحی و میادین شهر و افزایش تعداد مبتلایان و بستری ها در بیمارستان امام خمینی، سیاست گذاری به موقع و مناسبی در سطح شهرستان مبنی بر تعطیلی این اماکن و جلوگیری از هر گونه تجمع در پارک ها باعث شد تا حد زیادی از میزان تلفات و مبتلایان کاهش یابد.

دکتر نامغ در پایان از مردم خواست تا حد امکان از خانه خارج نشوند، دست ها را مرتباً با آب و صابون بشویند و حتما از ماسک استفاده کنند.