تحقیق و پژوهش در امر پرستاری منجر به ایجاد خلق روش‌های نوین مراقبت از بیمار می شود

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۰ کد : ۱۳۸۹۹ اخبار اصلی
عضو هیات علمی و دانشیار گروه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پرستاری به عنوان یک حرفه بالینی  است و هر تحقیق و مطالعه ای در این زمینه می تواند در نتایج پژوهش‌های بالینی اثرگذار باشد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر محبوبه سجادی افزود: از سال ۱۳۹۲ و با فارغ التحصیلی در این رشته در زمینه‌های گوناگون تحقیقات مختلفی انجام داده که بسیاری از آنها مصوب شده و پایان نامه های مختلف دانشجویان پرستاری و مقالات زیادی از آنها استخراج شده است.

وی اظهار داشت: چندین مقاله در اسکوپوس و حدود ۱۸مقاله در ISI ثبت شده است، همچنین در زمینه طب مکمل و جایگزین کارهای تحقیقاتی با محوریت کرونا در زمینه تجارب و مراقبت های پرستاری از بیماران کرونایی به انجام رسیده است.

وی تاکید کرد: ایده هایی در زمینه ارتقای کیفیت مراقبت از بیماران در دست اقدام دارم که امیدوارم در آینده به نتیجه برسد چرا که پژوهش‌ها در خصوص مراقبت از بیماران می‌تواند راهگشا در عرصه پرستاری باشد.

این دانشیار گروه پرستاری در پایان، هفته  پژوهش و فرا رسیدن روز پرستار را به تمام زحمتکشان این عرصه تبریک گفت و برای تمام همکاران آرزوی موفقیت کرد.