چکش کاری طرح و ایده در جلسات اندیشه ورزی

۱۴ دی ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۸ کد : ۱۴۳۵۸ اخبار اصلی
جلسه هیات اندیشه ورز سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه روح الله استان مرکزی تشکیل و فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی در این جلسه گفت: در این هیات اعضا با یکدیگر برابر هستند و همگی عضو یک تیم بوده و در جهت رشد و تعالی گام بر می دارند.
چکش کاری طرح و ایده در جلسات اندیشه ورزی

به گزارش وب دا مرکزی، سردار محسن کریمی افزود: در این جلسات و نشست ها، فکر و ایده بر همه چیز و همه کس ارجحیت داشته و هیچکس برتر از دیگری نیست.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در بسیج جامعه پزشکی روحیه ایثار و بسیجی تزریق شده و این مهم در کنار عملکرد جهادی، یکی از اصول مورد نیاز برای گذر از بحران هایی چون کرونا می باشد.
فرمانده سپاه روح الله استان مرکزی تاکید کرد: با توجه به ماهیت و جایگاه تفکر و اقدام و بعد از تأکید مقام معظم رهبری برای اندیشه ورزی، در همه اقشار و سطوح سپاه این هیئت ها را تشکیل و در آن ها در فواصل زمانی مختلف در رابطه با موضوعات مربوطه بحث و تصمیم‌گیری می‌شود.
سردار کریمی با اشاره به اینکه یکی از این مجموعه ها و سطوح، بسیج جامعه پزشکی است، گفت: تیم اندیشه ورز در حوزه سلامت باید به گونه‌ای عمل کند که راهگشا بوده و به عملکرد خوب و مناسب برسد.