دکتر سید محمد جمالیان با صدور پیامی ۱۵ دی ماه سالروز تشکیل هسته گزینش را تبریک گفت

۱۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۳ کد : ۱۴۳۸۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن گرامیداشت و تبریک ۱۵ دی ماه سالروز تشکیل هسته گزینش و  تشکر ویژه از زحمات و تلاش‌های صادقانه عوامل و دست‌اندرکاران این حوزه، گفت: در امر گزینش گزینشگران ضمن توجه جدی به فرامین امام خمینی(ره) در امر گزینش، مصوبات قانونی این حوزه، رعایت موازین اسلامی، انسانی و شرایط حال  فعلی افراد نیز ضروری است.

به گزارش وب دا مرکزی، متن پیام به این شرح است:

رسالت گزینش و گزینش گران، پیشگیری پیشگیری از انحراف و آسیب ارزش های اسلامی و انقلابی و تحمیل هزینه بر دستگاه ها  است.

مقام معظم رهبری در امر ضرورت و اهمیت گزینش، گزینش نیروی انسانی دستگاه ها را مثل آب خوردن، لازم و واجب می دانند. ضمنا مقام معظم رهبری در سیاست های کلی نظام اداری که در سال 1389 ابلاغ فرمودند در بند 3 به "بهبود معیارها و روز آمدی روشهای گزینش منابع انسانی به منظور جذب نیروی انسانی توانمند، متعهد و شایسته و پرهیز از تنگ نظریها و نگرشهای سلیقه ای و غیر حرفه ای" تاکید می نمایند،که این نشان از جایگاه بالای گزینش است.از سویی از آنجایی که نیروی انسانی متخصص، متدین، متعهد و علاقه مند به کار از سرمایه های اصلی و ارزشی دستگاهها و مراکز آموزش عالی بشمارمی آید که نقش اساسی و محوری در تعالی و پیشرفت نظام جمهوری اسلامی ایران بالاخص در توسعه علمی و فرهنگی کشور داشته و به طبع آن از به هدر رفتن منابع و امکانات و وقت مسئولین و مدیران و بوجود آمدن جو و فضای متشنج و نامطلوب در دانشگاه ها جلوگیری می گردد. تلاش برای جذب چنین نیروی انسانی متعهد و کارآمد خود رسالت بزرگی است که بر دوش مسئولان دانشگاه ها و هسته گزینش است.

با عنایت به آیات، روایات و تاکیدات حضرت امام خمینی (ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در امر گزینش، متولیان امور گزینش باید در وهله اول افرادی، صالح، متعهد، عاقل، صاحب اخلاق کریمه، فاضل، متوجه به مسائل روز باشند تا در حوزه فعالیت خود با جدیت و نهایت دقت و حرکت در مسیر قانون مداری و پرهیز از اعمال سلیقه های شخصی به جهت رعایت حقوق نظام اسلامی و متقاضیان محترم، اصلاح روش ها و تکنیک ها و اعمال ضوابط بر اساس مبانی شرعی و قانونی، سرعت بخشیدن به امور گزینش با رعایت کیفیت، اقدام نمایند تا عملکرد آنان مورد رضای حضرت حق تعالی و حضرت ولیعصر (عج) قرار گیرد.