جهت پیگیری موارد دارویی دو شماره تلفن در نظر گرفته شده است

۰۴ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۸:۰۴ کد : ۱۶۰۴۶ اخبار اصلی
مدیر دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: به منظور رسیدگی به سوالات دارویی شهروندان و گروه پزشکی، سامانه تلفنی ۱۹۰ و شماره موبایل ۰۹۱۸۸۹۳۹۳۹۵ در معاونت غذا و دارو فعالیت دارد.
جهت پیگیری موارد دارویی دو شماره تلفن در نظر گرفته شده است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر ژیلا محسنی افزود: به منظور پاسخگویی به سوال های احتمالی دارویی، مردم می توانند با برقراری تماس تلفنی با سامانه ۱۹۰ و شماره موبایل ۰۹۱۸۸۹۳۹۳۹۵ ابهامات و سوالات خود را بیان نمایند.
وی تصریح کرد: موارد مصرف داروها، مقدار مصرف داروها، عوارض جانبی داروها، تداخل داروها، مصرف دارو در بارداری و شیردهی، موارد منع مصرف دارو، شرایط نگهداری داروها، نحوه برخورد با فرد دچار مسمومیت دارویی از جمله خدماتی است که از طریق  سامانه ۱۹۰ به هم استانی های گرامی ارائه می گردد.
وی بیان کرد: سامانه تلفنی ۱۹۰ به عنوان راه آسان دسترسی و ارتباط با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت در ایام عید نوروز نیز همه روزه فعالیت دارد.
محسنی تاکید کرد: کارشناسان پاسخگو بسیار متعهد و مجرب بوده و هم استانی های عزیز می‌توانند با آسودگی خاطر سوالات خود را مطرح نمایند.