اخذ رتبه در سیستم تایمز از اهداف دانشگاه علوم پزشکی اراک

۰۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۸ کد : ۱۶۶۹۶ اخبار اصلی
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یکی از اهداف دانشگاه در خصوص بین الملل سازی، کسب رتبه لازم در سیستم تایمز است.
اخذ رتبه در سیستم تایمز از اهداف دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی در جلسه شورای روابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی اراک، بیان کرد: یکی از اهداف موثر و مهم دانشگاه در زمینه بین المللی سازی، کسب رتبه لازم در وزارت بهداشت و سیستم رتبه بندی تایمز است.

وی افزود: برای حرکت به سمت جلو در این خصوص، نیاز است که زیر مجموعه های دانشگاه، معاونین، دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی به صورت فعال تر وارد شوند و خودشان را آماده تر سازند که با همکاری و همفکری، هر چه زودتر این امر مهم محقق شود.

وی تاکید کرد: به لطف و عنایت الهی در حال حاضر دانشگاه موفق به جذب ۲۷ دانشجوی پزشکی (خارجی) شده است که کلاس این گروه، از ۱ اردیبهشت آغاز می گردد.

وی خاطرنشان کرد: مجری اصلی این طرح دانشکده پزشکی بوده که با پیگیری و هماهنگی و برگزاری جلسات متعدد در هیات رییسه، شورای بین الملل و گروه های آموزشی که مفتخریم توانستیم، ۲۷ دانشجو را جذب نماییم.

وی در پایان گفت: در خصوص سیاست های بعدی دانشگاه در خصوص بین المللی سازی، تبادل و بحث شد و نتیجه گیری های موثری از این جلسه حاصل گردید که امیدواریم بتوانیم نام دانشگاه را در این خصوص درخشان سازیم.