بسیج جامعه پزشکی بسیج برای ارتقا سلامت

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۲ کد : ۱۶۷۹۱ اخبار اصلی
رییس بسیج جامعه پزشکی استان مرکزی گفت: بسیج جامعه پزشکی کماکان در کنار حوزه بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی اراک از تمام توان و پتانسیل خود استفاده می کند.
بسیج جامعه پزشکی بسیج برای ارتقا سلامت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید محمد دوست بیان کرد: از آغاز اپیدمی کرونا بسیج جامعه پزشکی در چهار بخش اصلی نظارتی، رصد و پیگیری، حمایت و مراقبتی همکاری خود را در حوزه های گوناگون سلامت داشته است.

وی افزود: با آغاز طرح شهید سلیمانی این همکاری در قالبی سازمان یافته تر ادامه دارد.

وی تاکید کرد: اعضای مختلفی از حوزه های گوناگون بسیج جامعه پزشکی عضو هستند و اینگونه نیست که تمامی آنها از افراد دانشگاه علوم پزشکی باشند.

وی در ادامه بیان کرد: از سازمان تامین اجتماعی، سپاه، نیروهای انتظامی و ... در بسیج جامعه پزشکی عضو هستند.

وی ضمن اشاره به اینکه واکسیناسیون گروه های هدف با سرعت و دقت توسط دانشگاه علوم پزشکی اراک در حال انجام است، گفت: این آمادگی در این نهاد وجود دارد که در واکسیناسیون نیز کمک دانشگاه علوم پزشکی اراک باشد، علی الخصوص در ثبت افراد، چرا که با سرعت گیری که در واکسیناسیون دیده شده ساماندهی تزریق و ثبت اسم افراد نیاز به هماهنگی بیشتری دارد و امیدواریم که بتوانیم به عنوان یک بال کمکی در کنار دانشگاه علوم پزشکی باشیم.