اگر با شما تماس گرفته نشده به محل تزریق واکسن نروید!

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۵۸ کد : ۱۶۹۹۱ اخبار اصلی
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک در اطلاعیه ای از هم استانی های عزیز خواست، سالمندان بالای ۸۰ سال، در صورت تماس همکاران در مراکز بهداشتی برای انجام واکسیناسیون به اماکن مورد نظر مراجعه کنند، در غیر اینصورت از رفتن به مکان های مورد نظر جدا خودداری کنند.
اگر با شما تماس گرفته نشده به محل تزریق واکسن نروید!

به گزارش وب دا مرکزی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تنها افرادی که از قبل با آنها تماس گرفته می شود به محل های تعیین شده تزریق واکسن مراجعه کنند، مابقی افراد از رفتن و ازدحام جمعیت در این اماکن به منظوری جلوگیری از شیوع بیماری، جدا خودداری کنند.
یاسر قربانی افزود: واکسیناسیون گروه های هدف در استان مرکزی با نهایت دقت و سرعت در حال انجام است و تزریق واکسن طبق اولویت و اعلام گروه های هدف در حال انجام است.
او اظهار داشت: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، با تمامی گروه های هدف تماس گرفته خواهد شد به همین خاطر جای نگرانی برای عدم انجام واکسیناسیون وجود ندارد و همه افراد واکسن را دریافت خواهند کرد.