پزشکان در استان مرکزی بیش از استان های دیگر مالیات می دهند

۰۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۶:۴۶ کد : ۱۷۶۳۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پزشکان شاعل در استان مرکزی بیشتر از همکاران خود در سایر استان ها مالیات می دهند.
پزشکان در استان مرکزی بیش از استان های دیگر مالیات می دهند

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: متاسفانه وجود تفاوت های بسیار در پرداخت مالیات در استان های مختلف باعث بی انگیزگی پزشکان و برخی همکاران در استان مرکزی و به خصوص اراک شده است.

وی افزود: متاسفانه این اختلاف فاحش، باعث بی رمقی و بی انگیزگی حتی برخی از همکاران و پزشکان با سابقه شده و موجب مهاجرت آنان به شهرهای بزرگ و تهران شده است.

وی تاکید کرد: پزشک ها از نظر پرداخت مالیات مثل سایر اقشار جامعه هستند، اما اینکه در اجرای آن و در استان های مختلف نابرابری ها را مشاهده می کنند، کمی دلخور و نگران هستند.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: مطمئنا انرژی و امید پزشکان در ارائه خدمات توسط آنان و میزان رضایتمندی مردم و مراجعین به مراکز درمانی، بیمارستان ها و حتی مطب ها رابطه مستقیم دارند و هر اندازه که پزشکان شاداب باشند، کیفیت خدماتی را که ارائه می دهند، نیز بالاتر خواهد بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان از مسئولین خواست با ورود به این مسئله و حل کردن این چالش، در ارتقاء کیفیت و بهبود ارائه خدمات پزشکی و درمانی به مردم کمک کنند.