عزاداری در کنار توجه به سلامتی

۲۰ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۵ کد : ۱۹۲۶۲ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی در ایام پیش رو الزامی است.
عزاداری در کنار توجه به سلامتی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان با اشاره به  شرایط شکننده استان مرکزی در شیوع ویروس کرونا و موج پنجم و همزمانی با ایام عزاداری محرم، بیان کرد: رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراسم‌های عزاداری محرم الزامی است و هیات‌های مذهبی و مردم موظف به اجرای این دستورالعمل‌ها هستند.

وی از برگزار کنندگان و هم استانی هایی که در این ایام قصد برپایی مراسم سوگواری و سینه زنی و هر عنوان دیگری را دارند خواست به خاطر حفظ سلامتی خود و دیگران و البته به خاطر کمک به کادر خسته درمان، شیوه نامه ها و توصیه هایی که مکررا از سوی مسئولان و رسانه ها گفته می شود را رعایت کنند.

وی تاکید کرد: طبق مصوبات ستادهای ملی و استانی، دستگاه قضایی با متخلفان در این حوزه برخورد خواهد کرد.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: مراسم ایام ماه محرم به شرط استفاده صددرصدی از ماسک، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در کنار واکسیناسیون و با اولویت استفاده از مکان‌های رو باز و دارای تهویه مناسب هوا برگزار می‌شود و از همه دست اندرکاران و هیات های مذهبی می خواهیم به این نکات توجه ویژه ای داشته باشند.

متولی سلامت استان مرکزی همچنین ضمن تسلیت مجدد به خاطر فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران با وفای آن حضرت، به شرایط بسیار حساس و خطرناک این روزهای استان اشاره کرد و گفت: می توانیم با رعایت پروتکل های بهداشتی، هم از جان و سلامتی خود و عزیزانمان محافظت کنیم و هم عشق و ارادت خود را به امام حسین(ع) و اهل بیت، نشان دهیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: تجربه یک و نیم ساله بیماری کرونا نشان داده که موثرترین گزینه در مهار این بیماری، رعایت حداکثری پروتکل های بهداشتی با دو مکانیسم استفاده از ماسک و حفظ فاصله گذاری اجتماعی در کنار واکسیناسیون است و امید می رود با افزایش میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کنار سرعت در روند واکسیناسیون، وضعیت عمومی بیماری در کشور کنترل و مهار شود.