تقدیر استاندار مرکزی از رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۱ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۴ کد : ۲۰۰۸۷ اخبار اصلی
استاندار مرکزی، با تبریک هفته دولت و ارسال تقدیر نامه ای از زحمات دکتر سید محمد جمالیان به خصوص در دوران شیوع بیماری کرونا و تلاش های یک سال گذشته تشکر کرد.
تقدیر استاندار مرکزی از رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، سید علی آقازاده به مناسبت بیست و چهارمین جشنواره استانی شهید رجایی و در آیین معرفی و تجلیل از دستگاه های اجرایی برتر استان مرکزی، در پیامی از ریاست، معاونین، مدیران و همه کارکنان مجموعه بهداشت و درمان تشکر کرد.

متن کامل این پیام به این شرح است:

با سلام و احترم؛

آنان که در راه خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران به هر شکل و شیوه، همت می گمارند و در اعطای گوهر ارزشمند نهضت الهی پای در عرصه کار و تلاش و خدمت به جامعه ایران می گذارند سزاوار قدرشناسی هستند.

اینجانب به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و جشنواره شهید رجایی در سال 1399 از زحمات مجموعه کارکنان و مدیران آن دستگاه اجرایی به جهت "اقدامات موثر در کنترل و مهار بیماری کرونا" تقدیر و تشکر نموده، استمرار توفیقات آن اداره را در راستای خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی از خداوند منان مسئلت می نمایم.

سید علی آقازاده

استاندار مرکزی و رییس ستاد جشنواره شهید رجایی استان مرکزی