ثبت رکورد ۲۰ هزارتایی در تزریق واکسن / لغو محدودیت های تردد در اراک

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۱ کد : ۲۰۱۸۵ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: با رایزنی های صورت گرفته با استانداری مرکزی، محدودیت های تردد شبانه از امشب لغو‌ می شود.
ثبت رکورد ۲۰ هزارتایی در تزریق واکسن / لغو محدودیت های تردد در اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: مرکز واکسیناسیون مصلی بیت المقدس اراک از چهارشنبه ۲۴ شهریور تا ساعت ۲۴ خدمات تزریق واکسیناسیون را انجام خواهند داد و امیدواریم با استقبال خوب مردم به خصوص جوانان همراه باشد.
وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۲۰ هزار دز واکسن در شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی تزریق شده و خوشبختانه واکسیناسیون سرعت خوبی در استان به خود گرفته است.
وی تاکید کرد: با رایزنی هایی که با استاندار مرکزی صورت گرفته است، محدودیت های شبانه لغو شده است و از این پس مشکلی در تردد مردم و دریافت واکسن در ساعت پایانی شب نیست.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: ۲۶ مرکز تجمیعی در استان وجود دارد که در صورت استقبال خوب مردم ضمن افزایش تعداد این مراکز در برخی از شهرستان ها نیز مراکز تزریق واکسن به صورت شبانه روزی دایر خواهد شد.