هشتمین مرکز تجمیعی واکسن در اراک آغاز به کار کرد / فعالیت مرکز واکسیناسیون شهید سلیمانی تا ساعت ۲۴

۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۸ کد : ۲۰۲۸۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سالن ورزشی ماشین سازی در نوبت صبح به مراکز واکسیناسیون در اراک اضافه شد.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: سالن ماشین سازی اراک به عنوان هشتمین مرکز واکسیناسیون صبح ها از ساعت 8 تا 13 و همچنین مرکز واکسیناسیون شهید سلیمانی تا ساعت 24 آماده ارائه خدمت به همشهریان عزیز هستند.

وی افزود: افزایش تقاضای واکسیناسیون و استقبال خوب و مطلوب افراد واجد شرایط، باعث راه اندازی مرکز تجمیعی دیگری شد.

وی تاکید کرد: با توجه به استقبال خوب مردم و کمک و همیاری کادر بهداشت و درمان، نیروی های بسیجی و مردمی، دانشجویان و اعضای هلال احمر، برخی مراکز تجمیعی کنونی به صورت دو شیفت تا هشت شب فعال هستند و در کنار مرکز تجمیعی مصلی بیت المقدس اراک و مرکز سلیمانی سپاه ثارالله تا ۱۲ شب در حال ارائه خدمت به همشهریان خواهد بود.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک با بضاعت محدود تلاش می‌کند تا  نسبت به تسهیل در امور مردم قدم بردارد که در راستای تسریع در روند واکسیناسیون و دسترسی آسان و سریع افراد ساکن در شهرک صنعتی، مرکزی دیگر به مراکز قبلی افزوده شده و از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ فعال می باشد و افراد واجد شرایط می توانند برای دریافت واکسن به این مرکز نیز مراجعه نمایند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: از مردم می خواهیم که در هنگام مراجعه به مراکز مربوطه در صورت وجود ازدحام و شلوغی به مراکز دیگر مراجعه کرده و یا زمان دریافت واکسن خود را به روزهای بعد موکول نمایند.

وی یادآور شد: لازم به ذکر است که در کل شهرستان اراک ۸ مرکز تجمیعی واکسیناسیون جهت ارایه خدمات در نظر گرفته شده است که به شرح زیر می باشند:

۱-سالن شهید ساکی (ساختمان شماره دو دانشگاه علوم پزشکی اراک) واقع در خیابان دانشگاه (ساختمان الغدیر)

۲-سالن یادگار امام (ره) واقع در کوی رضوی (شهرک گردو).

۳-سالن مدیریت بحران واقع در خیابان قائم مقام (جنب استخر شهرداری).

۴-مصلای بیت‌المقدس اراک.

۵-مرکز واکسیناسیون شهید سلیمانی (سپاه روح الله )واقع در خیابان امام حسینیه ثارالله.

۶-سالن دانشگاه آزاد واقع در خیابان دانشگاه (داخل محوطه دانشگاه قنات)

۷_ مرکز واکسیناسیون خودرویی دانشکده فنی حرفه ای امیرکبیر در شهرک معلم

۸_مرکز ماشین سازی واقع در بلوار کارگر، میدان صنعت