پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت "هفته نیروی انتظامی"

۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۰ کد : ۲۰۸۶۱ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی، هفته نیروی انتظامی را به تمام سبز پوشان و حافظان امنیت استان مرکزی تبریک گفت.
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت "هفته نیروی انتظامی"

به گزارش وب دا مرکزی، متن این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

نیروی انتظامی نیاز یک جامعه آرمانی است و همه اندیشمندان اجتماعی بر ضرورت وجود چنین نیرویی در تمام جوامع تاکید دارند چرا که آرزوی همیشگی انسان ها، دنیایی سراسر صلح و آرامش بوده است و‌ طبق فرموده رهبر فرزانه انقلاب مساله نیروی انتظامی البته یک مساله اساسی و مهم است.

و الحق که امنیت، اعتماد، سلامت، پویایی و نشاط ثمره حضور نیروی انتظامی در جامعه است، امنیت در سایه تلاش شان طلوع می‌کند، عدالت، وام‌ دار بیداری آنهاست و با حضور ایثارگرانه این سبزپوشان سپید دل، ظلم جرأت برآمدن ندارد.

بی شک نیروی انتظامی تجلی عشق و ایثار و نماد تلاش و از خود گذشتگی است، کسانیکه همواره و در هر شرایطی بدون توجه به هر مشکلی به فکر حفظ و تامین امنیت که بالاترین ارزش برای هر جامعه ای است و در هر جایگاه و درجه ای که هستند، در هر حال خدمت به همنوعان خود هستند.

از زمان شیوع کرونا نیز نیروی های خدوم و زحمتکش انتظامی دوشادوش کادر بهداشت و درمان در میدان مقابله با ویروس کرونا حضور داشته و دارد و نظارت دقیق و مستمر اجرای پروتکل های بهداشتی در مقابله با کرونا و سایر اقدامات ارزنده این عزیزان... تاثیری شگرف در کنترل و مهار کرونا داشته است و به شخصه از مساعدت‌های بی‌دریغ و شبانه روزی شما خدمتگزاران صدیق نیروی انتظامی و سبزپوشان حافظ امنیت در این دوران پرتلاطم مدیریت بیماری کرونا  قدردانی می‌نمایم.

اینجانب به پاس حضور پرشور ایثارگرانه در خصوص پاسداری از ارزش های اسلام و انقلاب، مسئولیت پذیری، قانون مداری و توانمندی در اجرای نظم و امنیت در کشور و مساعدت های شایگان در کنترل پاندمی ویروس کرونا از این عالی حضرتان تقدیر و تشکر نموده و هفته نیروی انتظامی را بر بزرگ مردانی که رمز بقا و ثبات آنان، طلب حیات طیبه در گمنامی و بی نشانی است، اندیشه ناب خود را با عشق و ارادت مخلصانه به حضرت حق در آمیخته، بی اعتنا به رنگ و لعاب زیور دنیا، توشه ای معنوی نثار بازار فداکاری کرده اند بالاخص برادر گرامی جناب آقای سردار حسن مفخمی شهرستانی، فرمانده محترم نیروی انتظامی استان مرکزی تبریک و تهنیت گفته و در سایه اتکال به الطاف خداوند رحمان و حضرت ولیعصر (ارواحنا له الفدا) و تحت زعامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مزید توفیقات، صحت و سلامتی را برای سربازان خدوم جمهوری اسلامی ایران بویژه نیروی انتظامی، در تحقق تدابیر و منویات حکیمانه مقام معظم کل قوا حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) آرزومندم.

دکتر سید محمد جمالیان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک