پلمب ۲ واحد عطاری متخلف در شهرستان اراک

۰۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۸ کد : ۲۱۳۰۸ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در طرح نظارت بر عطاری‌های شهرستان اراک، تعداد ۴۷۵ عدد قرص غیر مجاز کشف و ۲ واحد متخلف پلمب شد.
پلمب ۲ واحد عطاری متخلف در شهرستان اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان بیان کرد: در تداوم برنامه طرح های ارتقاء امنیت اجتماعی و ساماندهی صنوف کارشناسان معاونت غذا و دارو به همراه ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی استان از تعدادی واحد عطاری در اراک بازدید کردند.

وی افزود: در این طرح نظارتی 475 عدد قرص و 1500 سی سی شربت غیر مجاز کشف و دو واحد متخلف پلمب شد.

این مقام مسئول اظهار داشت: در این طرح نظارتی به 3 واحد متخلف اخطار پلمب به 10 واحد تذکر کتبی داه شد و از 8 واحد دیگر تعهد گرفتند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان با اعلام تداوم و تشدید این گونه برنامه ها و اقدامات کنترلی و نظارتی پلیس، از عموم شهروندان خواست، در صورت مشاهده هرگونه تخلف موضوع را از طریق شماره تلفن 190 اطلاع دهند تا در اسرع وقت به موضوع رسیدگی شود.