رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدارس شهرستان‌های فراهان، خنداب و آشتیان باید جدی تر باشد

۲۱ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۸ کد : ۲۲۴۸۰ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک از فرمانداران سه شهرستان فراهان، خنداب و آشتیان خواست تا نظارت بیشتری بر رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس داشته باشند.

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در جلسه مدیریت بیماری کرونا استان بیان کرد: بیشتر مدارس استان در بازرسی‌های صورت گرفته، با توجه به زیرساخت‌های در اختیار، وضعیت قابل قبولی دارند، اما نیاز است که سطح رعایت پروتکل‌ها بهبود یابد.

وی افزود: ۱۴ مدرسه استان مرکزی با مشکلاتی همراه بودند که در این راستا تذکرات لازم داده شده است.

وی تاکید کرد: ۲ هزار و ۱۴۷ مورد بازرسی از مدارس استان در سال تحصیلی جاری انجام شده که ۵۸۰ مورد آن مربوط به هفته گذشته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: نیاز است برای ثبات و بهبود وضعیت، همچنان مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی حساس باشند و به بحث واکسیناسیون دقت لازم را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: از یک میلیون و ۲۱۹ هزار جمعیت بالای ۱۲ سال استان مرکزی، ۹۰ درصد دُز اول و ۷۷ درصد دُز دوم را تزریق کرده‌اند.

وی یادآور شد: تزریق واکسن در شهرستان‌های کمیجان، خنداب و محلات از میانگین استان مرکزی پایین‌تر است و نیاز است فرمانداران این شهرستان‌ها در این خصوص نیز تدابیر ویژه اتخاذ کنند.