پژوهش باید بر اساس شرایط و در راستای چالش های روز باشد

۲۴ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۶ کد : ۲۲۵۶۴ اخبار اصلی
اپیدمیولوژیست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هدف یک پژوهش، شناسایی چالش و رفع آن، پیشرفت و توسعه جامعه بشری می باشد.
پژوهش باید بر اساس شرایط و در راستای چالش های روز باشد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر رحمت الله مراد زاده ضمن تبریک فرا رسیدن روز پژوهش خدمت کلیه تلاشگران این عرصه، بیان کرد: مطالعه و فلسفه اصلی هر پژوهشی به تجارب علمی و مطالعات پژوهشگر بستگی دارد تا بتواند بر اساس شناخت خود از محیط، ایده هایی را در ذهن بپروراند و ارائه دهد.

وی ادامه داد: یک‌پژوهشگر ایده های پژوهشی خود را در طی کشف راه حل و شناخت بیشتر شرایط و وضعیت موجود طراحی می کند تا آن پژوهش بتواند در راستای پیشرفت و توسعه جامعه بشری عمل کند و هر پژوهشگری به اقتصای وظیفه علمی و انسانی خود، در هر زمینه ای که مشغول فعالیت است موظف به ادای دین خود به منطقه و محیط‌ می باشد.

وی، هنر یک پژوهشگر را خلق ایده های مفید و نوآورانه دانست و خاطرنشان کرد: در طی چند سال گذشته به عنوان یکی از اعضای هیات علمی در محیط دانشگاهی مشغول فعالیت هستیم که در مواجه با رویدادها، بحرانها، اپیدمی ها و بیماری های مختلف و براساس سنجش شرایط محیط، ضمن پرورش ایده در ذهن، آنها را در قالب یکسری چالش های پژوهشی در سطح استان و کشور مورد ارزیابی قرار داده ایم.

دکتر مرادزاده ضمن تاکید بر این نکته که هدف نهایی پژوهش ریشه یابی عوامل موثر در ایجاد چالش ها و رفع آنها است، گفت: براساس شرایط اپیدمیولوژیک سطح استان با همکاری سایر همکاران دانشکده، پازل های تحقیقاتی مختلفی در زمینه انواع سرطانها، سبب شناسی سرطانها، HIV، اعتیاد، زایمان زودرس، بیماری کوید ۱۹ و غیره طراحی شده و با قرار دادن این پازل ها در کنار یکدیگر و ارزیابی آن ها در در بیماران مختلف، چندین طرح تحقیقاتی در زمینه های مختلف تعریف شده است.

وی در پایان تاکید کرد: هدف اصلی توسعه و رشد جامعه و بهره مندی افراد از نتیجه ی پژوهش است لذا تاکنون سعیمان را کردیم که به عنوان یک اپیدمیولوژیست ضمن قرار گرفتن در کنار تیم ها و گروه های تحقیقاتی به صورت جداگانه یکسری اقدامات پژوهشی طراحی کرده و با همکاری سایر همکاران آنها را در سطح استان به مرحله اجرا برسانیم.