هر ۱۲ شهرستان استان مرکزی در وضعیت آبی کرونایی قرار گرفتند

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۲۰ کد : ۲۲۵۹۷ اخبار اصلی
متولی سلامت استان مرکزی گفت: نقشه کرونایی استان مرکزی، کاملا آبی شد.
هر ۱۲ شهرستان استان مرکزی در وضعیت آبی کرونایی قرار گرفتند

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: وضعیت سه شهرستان کمیجان، آشتیان و محلات که پیش از این در شرایط زرد قرار داشتند، به رنگ آبی تبدیل شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک اظهار داشت: اکنون هیچ یک از ۱۲ شهرستان تابعه استان مرکزی در فهرست مناطق قرمز، نارنجی و زرد نیست، اما با توجه به وضعیت شکننده و حساس بیماری، انتظار می‌رود شهروندان همچنان نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی پایبند باشند.

وی افزود: با شیوع سویه جدید امیکرون، افرادی که واکسن کرونا را دریافت نکرده اند، در اسرع وقت با مراجعه به نزدیک‌ترین مرکز واکسیناسیون، اقدام کنند.

وی تاکید کرد: مراکز واکسیناسیون سالن شهید سلیمانی سپاه (کانون بسیج) از ساعت ۱۵ تا ۲۰، مرکز مصلی بیت المقدس از ساعت ۸ تا ۲۰ و مرکز دانشگاه آزاد از ساعت ۸ تا ۱۳ آماده ارائه واکسن کرونا به شهروندان هستند.

دکتر جمالیان در پایان یادآور شد: ۲ مرکز خدمات جامع سلامت اراک شامل مرکز جامع سلامت ناطقی واقع در خیابان سیدالشهدا(ع) و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت کرهرود (نوبت عصر) در امر واکسیناسیون کرونا آماده ارائه خدمت هستند.