آزمون های پایان ترم جاری دانشگاه علوم پزشکی اراک کاملاً حضوری برگزار خواهد شد

۰۴ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۶ کد : ۲۲۷۶۱ اخبار اصلی
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری حضوری امتحانات در پایان ترم جاری تحصیلی خبر داد.
آزمون های پایان ترم جاری دانشگاه علوم پزشکی اراک کاملاً حضوری برگزار خواهد شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی گفت: در راستای برگزاری جلسه مجازی با معاونت محترم آموزش وزارت بهداشت، دستورالعمل مکتوبی به کلیه دانشگاه های علوم پزشکی سطح کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی اراک ابلاغ گردید و مقرر شد که آزمون های پایان ترم جاری کاملاً حضوری برگزار شوند.

وی ادامه داد: برگزاری هرگونه آزمون مجازی متوقف و با توجه به تاکید معاونت آموزش وزارت بهداشت، برگزاری آزمون های مجازی ممنوع و نتایج حاصل از آن ها ابطال خواهد بود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان از دانشجویان خواست که کلیه برنامه ریزی های خود را از نظر مطالعه منابع و آمادگی برای آزمون های پایان ترم بر مبنای آزمون حضوری قرار دهند.