هشدار متولی سلامت استان درباره آتش زیر خاکستری به نام "اُمیکرون"

۲۷ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۴ کد : ۲۳۳۷۲ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: افزایش کشته شدگان و مبتلایان در کشور، نگران کننده است.
هشدار متولی سلامت استان درباره آتش زیر خاکستری به نام "اُمیکرون"

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان  بیان کرد: تاکنون 3 نفر از هموطنان عزیزمان بر اثر ابتلا به اُمیکرون جان خود را از دست داده اند و این نشان می دهد، این عقیده که این سویه جدید خطرناک نیست، باطل است و ممکن است با کوچکترین غفلت این سویه نیز خطرناک و احتمال آغاز موجی جدید از این بیماری باشد.

وی افزود: کسانی که هر سه دُز واکسن را تزریق کرده‌اند، بیش از ۹۰ درصد در برابر ابتلا و بستری این سویه ایمن هستند و در صورت ابتلا نیز شدت بیماری در آنها به شکل چشمگیری پایین است.

وی تاکید کرد: خوشبختانه تنوع واکسن کرونا در کشور زیاد است و ذخیره خوبی هم در زمینه واکسن در کشور وجود دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به اینکه رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک و به خصوص تزریق هر سه دُز واکسن بهترین راه کنترل و مهار بیماری کووید ۱۹ به خصوص سویه او میکرون ویروس است، گفت: در صورت عدم رعایت فرد مبتلا، در عرض ۱.۵ تا سه روز کل اعضای یک خانواده آلوده و درگیر این ویروس می شود در حالی که در سویه‌های قبلی، میانگین زمان ابتلای اعضای خانواده فرد مبتلا حدود ۱۰ روز بود.