سلامت حلقه واسط بین رفاه و امنیت

۱۰ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۷ کد : ۲۳۶۷۳ اخبار اصلی
استاندار مرکزی گفت: سلامت حلقه بین رفاه و امنیت است و دولت ها برای تامین آن حاضرند، هزینه های زیادی کنند.
سلامت حلقه واسط بین رفاه و امنیت

به گزارش وب دا مرکزی، فرزاد مخلص الائمه در جلسه خیرین حوزه سلامت شهرستان آشتیان، گفت: تامین و تضمین سلامت جسمی و روحی جامعه یکی از وظایف اصلی دولت‌ها است که در شرایط کنونی با وجود محدودیت‌ها و ضرورت‌های موجود به تعبیر مقام معظم رهبری، مفهوم حلقه‌های میانی شکل گرفته است.

وی افزود: دولت وظیفه تامین و تضمین مقولات بسیاری از قبیل امنیت، هدایت، رفاه، عدالت و همچنین سلامت را بر عهده دارد که دولت در شرایط کنونی همه ظرفیت‌های موجود را برای تحقق این مسائل به ‌کار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه انجام کار خیر بیشتر از آنکه نیازمند بنیه مالی باشد، نیازمند قلب سلیم و نیت خیرخواهانه است که خیران سلامت استان مرکزی از این موهبت الهی برخوردار هستند، تاکید کرد: خیران نقش مهمی در تقویت شاخص‌های سلامت جامعه دارند که باید قدردان زحمات و حمایت‌های این قشر از جامعه بود.

استاندار مرکزی در پایان گفت: یکی از کارکردهای خیران سلامت نقش‌آفرینی در حلقه‌های میانی برای تامین موضوع راهبردی سلامت است که همه ابعاد مختلف جامعه را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد.