پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پی درگذشت ناگهانی دکتر بابک نامغ

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۹ کد : ۲۳۶۹۷ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان ضمن تسلیت از دست دادن همکار گرامی دکتر بابک نامغ، گفت: با نهایت تأسف و تأثر درگذشت نابهنگام همکار عزیزمان جناب آقای "دکتر بابک نامغ" را به خانواده محترم ایشان، همسر و خانواده داغدیده ایشان و جامعه پزشکی استان مرکزی و کلیه همکاران دانشگاه علوم پزشکی اراک تسلیت عرض می نمائیم.
پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پی درگذشت ناگهانی دکتر بابک نامغ

به گزارش وب دا مرکزی، وی افزود: هر چند که تاب فراق و هجران سخت و دشوار است، لیکن تقدیر الهی را جز صبر و بردباری چاره ای نیست؛ از خداوند بزرگ برای آن مرحوم غفران واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبری جمیل و اجری جزیل را مسئلت می داریم.

گفتنی است مرحوم دکتر بابک نامغ مدیر امور عمومی فوریت های پزشکی استان مرکزی بود و پیش از آن نیز مسئولیت هایی از جمله ریاست شبکه بهداشت و درمان و ریاست بیمارستان شهرستان محلات و همچنین مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک را بر عهده داشت.

ایشان صبح امروز بر اثر سکته و ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

روحش شاد و یادش گرامی باد.