آماده باش بیمارستان های استان مرکزی برای موج ششم

۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۶ کد : ۲۳۶۹۹ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تمام مراکز درمانی استان مرکزی، به منظور عملکرد بهتر به حالت آماده باش درآمدند.
آماده باش بیمارستان های استان مرکزی برای موج ششم

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: چنین سرعتی در تغییر رنگ بندی شهرستان های استان در پیک های گذشته نداشتیم که شهرستان اراک در کمتر از ۷۲ ساعت به رنگ قرمز و شهرستان های ساوه، محلات و دلیجان به رنگ نارنجی و مابقی شهرستان ها در وضعیت زرد قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه مطمئناً طی ۴۸ تا ۷۲ ساعت آتی شاهد تغییر رنگ بندی مجدد شهرستان های استان و غالب شدن رنگ قرمز در سطح استان خواهیم بود، افزود: اگر از امروز مراقبت و توجه به نکات بهداشتی آغاز شود نتیجه آن را ۲ الی ۳ هفته آینده خواهیم دید و این رقم از آمار مبتلایانِ حال حاضر، نتیجه عادی انگاری و سهل انگاری ۲ الی ۳ هفته اخیر است.

وی تاکید کرد: اُمیکرون به صورت طوفانی در حال درگیر کردن افراد جامعه است به طوریکه تنها در روز گذشته و در یک روز، بیش از 350 نفر به کلینیک تنفسی مراجعه کرده اند که آمار بسیار بالایی است.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر 11 مادر باردار و 17 اطفال و نوزاد در بیمارستان ها بستری هستند که نشان دهنده درگیری تمام طیف ها و سنین مختلف به خصوص کودکان در موج ششم است.