ابلاغ مجوز تاسیس دانشکده داروسازی

۰۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۴:۰۴ کد : ۲۴۲۵۸ اخبار اصلی
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک از ابلاغ شروع به کار دانشکده داروسازی در اراک خبر داد.
ابلاغ مجوز تاسیس دانشکده داروسازی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی گفت: در بازدید دبیر دبیرخانه بورد داروسازی وزارت بهداشت و درمان از محل و زیرساخت های دانشکده داروسازی، ابلاغ فعالیت و جواز شروع به کار این دانشکده ارسال شد.
وی افزود: مجوز رشته داروسازی واحد بین الملل با پذیرش اولیه نیز مورد موافقت قرار گرفته و در آینده نه چندان دور فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
وی تاکید کرد: پیش از این شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور، مجوز فعالیت دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی اراک را صادر کرده بود.
دکتر آشتیانی در ادامه خاطرنشان کرد: فضای فیزیکی، آزمایشگاهی و کادر هیات علمی دانشکده داروسازی مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفت و خوشبختانه نظر دبیر دبیرخانه بورد داروسازی وزارت خانه را نیز جلب کرد.
 معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: شروع به کار و آغاز دوره نهایی آموزشی و جذب تعداد دانشجویان این رشته متعاقباً، توسط وزارت بهداشت اعلام خواهد شد.