عفونت بالا بارزترین ویژگی اُمیکرون است

۰۹ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۸ کد : ۲۴۳۳۵ اخبار اصلی
متخصص ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یکی از بارزترین ویژگی های اُمیکرون، فرار از سیستم ایمنی ایجاد شده در ابتلای گذشته و عفونت بالای آن است.
عفونت بالا بارزترین ویژگی اُمیکرون است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهزاد خوانساری نژاد بیان کرد: افرادیکه که قبلا واکسن دریافت کردند و یا پیش از این به انواع قبلی مبتلا شدند، نیز می توانند به اُمیکرون دچار شوند.

وی افزود: شدت سویه اُمیکرون از بسیاری از انواع قبلی کمتر است، اما اگرچه از بسیاری از ویروس ها مثل آنفولانزا بیشتر است.

وی تاکید کرد: یکی از راه های مقابله اصلی در برابر اُمیکرون، تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک در ادامه خاطرنشان کرد: واریانت اُمیکرون 3 گروه اصلی ba1 و ba2 و ba3 نیز در جامعه چرخیده و گسترش یافته اند.

وی افزود: نوع  ba2 به نظر عفونی تر از 2 نوع دیگر است و راحت تر منتقل می شود و سرایت پذیری بالاتری دارد اما خوشبختانه میزان کشندگی کمتری دارد.

دکتر خوانساری نژاد گفت: ظرفیت های بهداشتی و درمانی استان محدود است و نباید گذاشت این ظرفیت ها تکمیل شوند.

وی افزود: به نظر این نوع ویروس در جامعه ماندگار خواهد شد و باید برای زندگی با آن برنامه ریزی کرد و آن را به عنوان عضوی ناخوانده پذیرفت و در کنار آن زندگی کرد.

دکتر خوانساری نزاد گفت: با مشاهده کوچکترین علائم نیز باید به پزشک مراجعه کرد، اما بالای 70 درصد بیماران مبتلا به اُمیکرون از گلو درد شکایت می کنند.