توصیه اکید متولی سلامت استان مرکزی به مردم در پی آلودگی شدید هوا

۰۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۰ کد : ۲۶۵۷۹ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان از مردم خواست به هیچ وجه از منزل خود خارج نشوند و خود را در معرض غبار و ریزگرد ها قرار ندهند.
توصیه اکید متولی سلامت استان مرکزی به مردم در پی آلودگی شدید هوا

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: متاسفانه امروز هم شاهد آلودگی هوای استان همچون روزهای گذشته هستیم و به همین دلیل و پیش بینی تداوم آن توسط هواشناسی از هم استانی های عزیز می خواهیم توصیه هایی که همکاران پزشک گوش زد می کنند را جدی بگیرند.
وی افزود: شدت آلودگی هوای امروز به قدری بوده که همه ادارت، مدارس و دانشگاه ها تعطیل شده که نشان از وخامت موضوع و البته حساسیت این مسئله است به همین دلیل از مردم می خواهیم به هیچ وجه از منزل خود خارج نشوند.
وی تاکید کرد: خوردن شیر، سبزیجات، مغزیجات و گوش دادن به سایر توصیه های پزشکی در این مواقع لازم و ضروری است.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: بارها و بارها به مراقبت از سالمندان، کودکان و بیماران زمینه ای و خاص در این شرایط تاکید شده اما متاسفانه باز هم علیرغم اعلام این هشدارها شاهد تردد بیجا و غیرضروری این گروه های حساس هستیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان باز هم ضمن درخواست از هموطنان به در خانه ماندن، گفت: با ساده گرفتن این مسئله (آلودگی هوا) ممکن است مشکلات جدی و خطرناکی برای مردم به ویژه گروه های حساس به وجود بیاید.