برگزاری سیمنار اپی لپسی (صرع) در هفته جاری

۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۸ کد : ۲۷۱۱۰ اخبار اصلی
یک متخصص بیماری های مغز و اعصاب از برگزاری سمینار اپی لپسی در روز پنجشنبه هفته جاری مورخ بیست و ششم خرداد ماه ۱۴۰۱ خبر داد.
برگزاری سیمنار اپی لپسی (صرع) در هفته جاری

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر فردین فرجی گفت: در دانشگاه علوم پزشکی اراک سمینارهای فصلی و علمی ماهیانه به قوت خود فعال می باشد و سمینار اپی لپسی از سلسله سمینارهای فصلی گروه تخصصی نورولوژی و مغز و اعصاب دانشگاه است.

وی تاکید کرد: کلیه سمینار ها با همکاری اساتید گروه نورولوژی، اشتراک مساعی و همکاری اساتید گروه های تخصصی دیگر نظیر جراحی اعصاب، رادیولوژی، کودکان، فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و رشته تخصصی داخلی برگزار می شوند.

وی خاطرنشان کرد: سمینار های مربوطه بستر مناسبی برای همکاری‌های بین گروهی است و همکاران و دانشجویان استیجر، اینترن و رزیدنت می توانند با تبادل نظر و انتقال تجربیات خود و بحث علمی بستری مناسب برای ارتقاء اطلاعات خود فراهم سازند.

دکتر فرجی یادآور شد: این سمینار ها در مجموعه آمار کارکردهای پژوهشی و سمینارها و کنگره های دانشگاه و محور خوبی برای همکاری‌های بین گروهی است.