پیشگیری از گرمازدگی با اجتناب از مصرف کافئین در فصل تابستان
مسئول گروه تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: مصرف کافئین و نوشیدنیهای کافئیندار مثل قهوه در فصل تابستان از جمله خوراکیهایی هستند که برای جلوگیری از کم آبی بدن باید از خوردن آنها اجتناب کرد.
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر فاطمه عزیزی سلیمان گفت: مواد کافئین دار مانند چای پررنگ، قهوه، نوشابه مشکی، شکلات هایی که درصد کاکائو بالایی دارند، غذاهای پر ادویه، نوشیدنی های داغ و انرژی زا و گازدار بهتر است در فصل تابستان مصرف نشوند.
وی تاکید کرد: استفاده از سبزیجات در طول روز و هفته، مصرف ۸ لیوان آب در روز، غذای کم حجم و در دفعات بیشتر، مصرف شربت خاکشیر، تخم شربتی، نعنا، سکنجبین، کاسنی، شاتره، عرقیجات، شربت لیمو تازه و آب سبزیجات و میوه های تازه مثل سیب و انگور از تغذیه های مناسب فصل تابستان می باشد و تشنگی و گرما زدگی را به حداقل می رساند.
وی خاطرنشان کرد: در صورت بروز گرمازدگی کلیه فعالیتهای خود را متوقف کرده، به مکان خنکتر رفته و آب خنک و دمای مناسب به صورت جرعه جرعه بنوشید و در صورت وخیم شدن علائم در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید.
نظر شما :