۱۹۱ نفر در آزمون دکترای تخصصی وزارت بهداشت در حوزه امتحانی اراک با هم رقابت کردند

۰۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۲ کد : ۲۷۳۱۶ اخبار اصلی
مسئول آزمون های غیرالکترونیک معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: آزمون دکترای تخصصی وزارت بهداشت همزمان با سراسر کشور در اراک هم برگزار شد.

به گزارش وب دا مرکزی، مرادعلی سعادت شعاع بیان کرد: آزمون دکترای تخصصی وزارت بهداشت، phd و دکترای پژوهشی رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت تخصصی، دندانپزشکی و داروسازی سال تحصیلی جدید(1401-1402) در دو روز برگزار شد.

وی افزود: این آزمون در دو نوبت صبح و عصر روز پنجشنبه و نوبت صبح روز جمعه برگزار شد و 191 داوطلب که 53 آقا و 138 خانم بودند با یکدیگر به رقابت پرداختند.

وی تاکید کرد: 41 رشته امتحانی در دانشگاه علوم پزشکی اراک وجود داشته که خوشبختانه تمام شرایط و استانداردهای لازم برای برگزاری این آزمون رعایت شد.

وی در پایان یادآور شد: بنا به الزام دستورالعمل و با هماهنگی معاونت بهداشت، کارشناس بهداشت محیط در محل حاضر و قبل از آغاز، محل هر آزمون ضدعفونی شد و همچنین در زمان برگزاری نیز فاصله گذاری اجتماعی و سنجش سلامت داوطلبین و اعضای برگزاری انجام پذیرفت.