بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان کمیجان

۱۳ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۲ کد : ۲۷۵۴۹ اخبار اصلی
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی به همراه رییس و سرپذست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک و فرماندار کمیجان از بیمارستان امام علی(ع) کمیجان، مرکز خدمات جامع سلامت شهر میلاجرد و درمانگاه روستای خسروبیگ بازدید کردند.
بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان کمیجان

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی اکبر کریمی در حاشیه بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهر میلاجرد گفت: مشکلاتی در این منطقه عنوان شده که با تصمیماتی که در این بازدید گرفته شد، امیدواریم در آینده نزدیک خدمات با کیفیت تری به مردم ارائه شود.

وی تاکید کرد: مشکل اسکان و تامین فضایی مناسب برای پزشکان مقیم با همکاری و ظرفیت بنیاد علوی قابل حل است.

وی افزود: با توجه به تجهیزات و لوازم مربوطه دندانپزشکی امکان حضور حداقل یک دندانپزشک در این مرکز سلامت وجود دارد، همچنین با توجه به ظرفیت های شهرستان امکان وجود داوطلبانه متخصصین در چند روز هفته نیز امکان پذیر است که از مسئولین امر خواهان پیگیری و اجرای آن هستیم.

دکتر کریمی در پایان ضمن تشکر از زحمات کادر بهداشت و درمان به خصوص در دوران کرونا، خاطرنشان کرد: امیدواریم با تداوم این تلاش ها شاهد ارتقاء سطح سلامت مردم به خصوص منطقه کمیجان و مناطق اطراف که متاسفانه جزء مناطق محروم در حوزه سلامت است، باشیم.