پیام تسلیت رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پی درگذشت  مرحوم "دکتر عباس امینی، متخصص بیماری های داخلی و پیشکسوت حوزه پزشکی استان مرکزی"

۲۵ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۷ کد : ۲۷۸۰۶ اخبار اصلی

بسم الله الرحمن الرحیم

متاسفانه با خبر شدیم همکار گرامی، الگوی اخلاق و تعهد و افتخار جامعه پزشکی استان "دکتر عباس امینی، متخصص بیماری های داخلی و پیشکسوت حوزه پزشکی" دعوت حق را لبیک گفتند.

هر چند سخن گفتن از جان نثاران راستین و خاکیان عرش نشینی چون استاد سرفراز، دوست مهربان و طبیب روزگاران نه چندان دور، در اراک، «جناب آقای دکتر عباس امینی» کاری صعب و دشوار است و به سختی حق مطلب ادا می گردد و چه سخت است فراق یارانی که آرام ، خاک سرد را جامه ی تن کرده و چه بی اندازه غمگین است بغضی که به حصار حنجره چنگ می اندازد در سوگ رادمردی که نماز عاشقانه اش صفای جان بیماران بود و آرام و قرار خالصانه اش ، شفای بیماران...

بی شک، فقدان این استاد فرهیخته و متعهد که عمر شریف خود را در مسیر مرهم نهادن بر درد و آلام ارغوان های رنجمند و تلاش در جهت اعتلای نام و جایگاه پر افتخار جامعه پزشکی گذراند، برای حوزه ی سلامت استان مرکزی صدمه ای بزرگ و جبران ناپذیر است اما رجاء واثق داریم که سوابق خدمات صادقانه ایشان ، بسان باقیات صالحات در کارنامه اعمال وی ثبت و در عالم دنیا، ماندگار و منشا خیر خواهد بود.

با قلبی آکنده از درد و رنج و نهایت تألم خاطر اینجانب ضمن ابراز همدردی و تسلیت صمیمانه به خانواده ی محترم دکتر امینی، جامعه بزرگ پزشکی استان مرکزی، اقوام و خویشاوندان ایشان، آرزوی علوّ درجات و بهشت رضوان و رحمت واسعه الهی برای ایشان مسئلت نموده و از خداوند منان برای خاندان محترم معزّا، طول عمر باعزّت و اجر صابران را طلب میکنم که حضرتش فرمود:

"و بشّر الصّابرین الّذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انّالله و انّا الیه راجعون".

دکتر سید محمد جمالیان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک