پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته دولت

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۷ کد : ۲۸۷۸۶ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی آغاز هفته دولت را تبریک گفت و بر ادامه راه شهدا تاکید کرد.
پیام تبریک سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت هفته دولت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا امانی گفت: هفته اول شهریور در تاریخ سراسر حماسه انقلاب اسلامی ایران یادآور لحظه های عروج خونین مردان استوار دولت و شهادت رئیس جمهور و نخست وزیر انقلابی و مکتبی جمهوری اسلامی است.

متن پیام به شرح زیر است:

به نام خداوند بخشنده و مهربان

هفته دولت یادآور فداکاری های فرزندان پاک نهاد و گرانقدر انقلاب و احیا کننده روزگار پرشور خدمتگزاری شهیدان بزرگ، رجایی و با هنر و قدردانی از نیروهای مخلص و فداکاری است که در راه خدا و برای ساختن ایران سربلند تلاش می کنند.

اینجانب به عنوان عضو کوچکی از خدمتگذاران جامعه پزشکی، این هفته را به همه خدمتگذاران و خادمان ملت تبریک گفته و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت این هفته را به مردم خونگرم استان مرکزی، مدیران محترم و کارکنان خدوم دستگاه های اجرایی استان مرکزی، به خصوص حوزه بهداشت و درمان تبریک عرض نموده، امیدوارم با عنایت خداوند سبحان و در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت تحقق اهداف متعالی این نظام و دفاع از ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی و شهدای والامقام بیش از پیش موفق و مؤید باشید.