تلاش برای ارتقاء جایگاه سلامت شهرستان خنداب

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۲ کد : ۲۸۷۹۳ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: خنداب در حوزه ی بهداشت و درمان محروم است و باید به پیشرفت در این حوزه برسد.
تلاش برای ارتقاء جایگاه سلامت شهرستان خنداب

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا امانی در بازدید از شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب بیان کرد: متاسفانه استان مرکزی از لحاظ نظام سلامت و زیرساخت های حوزه ی بهداشت و درمان، عقب ماندگی هایی دارد که برخی شهرستان ها نظیر خنداب، بیش از بقیه مغفول مانده اند.
وی افزود: این شهرستان ولایتمدار و شهیدپرور، در حوزه سلامت دارای زیرساخت ها و ظرفیت های خوبی است که مطمئنا با تلاش همکاران شبکه و البته حمایت های دانشگاه علوم پزشکی و پیگیری و برنامه ریزی مسئولین استانی و شهرستانی بیش از پیش توسعه خواهد یافت .
دکتر امانی در پایان خاطرنشان کرد: امیداریم با رفع موانع پیش رو، خدمات بهداشتی و درمانی مناسبی به این شهرستان و روستاهای اطراف ارائه دهیم تا گام کوچکی در مسیر توسعه و تعالی نظم سلامت برداشته و از ازدحام و مراجعه به مراکز درمانی مرکز استان و بعضا استان های دیگر جلوگیری نماییم.