گسترش خدمات بهداشتی و درمانی و افزایش کیفیت با مشارکت همه جانبه

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۰ کد : ۲۸۸۹۱ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک صبح امروز به شهرستان های فراهان و تفرش سفر کرد و از بیمارستان های این دو شهرستان بازدید و به رفع نواقص و تکمیل و افزایش ظرفیت ها تاکید کرد.
گسترش خدمات بهداشتی و درمانی و افزایش کیفیت با مشارکت همه جانبه

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا امانی در ابتدا به بیمارستان فرهنگ خسروانی رفت و ضمن بازدید از بخش های مختلف، به حمایت از این شهرستان و افزایش خدمات بهداشتی و درمانی همراه با افزایش کیفیت آنها تاکید کرد.

وی افزود: ظرفیت ها و پتانسیل های بهداشتی و درمانی این شهرستان بسیار مناسب است و تنها باید در برخی بخش ها و با کمک مسئولین، اقدامات حمایتی خوبی انجام گیرد.

وی در ادامه از پایگاه اورژانس 115 شهراب بازدید و بر ارتقاء کیفی خدمات ارائه شده در این بخش نیز تاکید کرد.

وی افزود: اورژانس 115 و فوریت های پزشکی اولین گام برای ارائه خدمات درمانی به مردم است و به همین دلیل باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

دکتر امانی در پایان به بیمارستان والفجر تفرش رفت و ضمن بازدید از بخش های مختلف و نیز مرکز دیالیز خیرساز این بیمارستان، این مرکز را با حضور استاندار و سایر مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح نمود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در حاشیه این مراسم از دکتر پرنیانپور که به نمایندگی از پدر خود در این مراسم حضور یافته بود، قدردانی کرد.