سهمیه دارویی استان مرکزی دو دهم درصد افزایش یافت

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۰ کد : ۲۹۶۰۳ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک از افزایش سهمیه دارویی استان مرکزی خبر داد.
سهمیه دارویی استان مرکزی دو دهم درصد افزایش یافت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان گفت: سهیمه دارویی استان مرکزی از یک و پنج دهم درصد به یک و هفت دهم درصد افزایش یافت.

وی افزود: سهمیه بیماران مبتلا به سرطان در بخش شیمی درمانی از سهمیه سایر بیماران، بیشتر افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: اکنون انواع سرم‌ها شامل قندی، نمکی و شستشو در سطح کشور با کمبود مواجه است که تدابیر لازم مانند افزایش تولید و واردات در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر علیمرادیان در ادامه خاطرنشان کرد: کاهش تولید، کاهش واردات و افزایش مصرف از جمله دلایلی است که موجب شده این اقلام در کشور و در نتیجه در سطح استان مرکزی با کمبود مواجه شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان تاکید کرد: با اقدامات و پیگیری‌های صورت گرفته به زودی کمبود در تهیه سرم در استان مرکزی برطرف خواهد شد.