سرعت گرفتن در ارائه خدمات درمانی با پزشک خانواده

۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۵ کد : ۳۰۴۵۲ اخبار اصلی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بهره گیری از پزشک خانواده یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم است.
سرعت گرفتن در ارائه خدمات درمانی با پزشک خانواده

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: طرح پزشک خانواده سال ۱۳۸۴ در مراکز و شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۰ هزار نفر با استفاده از خدمات بیمه سلامت کلید زده شد.

وی افزود: از سال ۱۳۹۰ تا ۹۱ در ۲ استان فارس و مازندران، پزشک خانواده با تامین زیرساخت ها شروع به فعالیت کرده است.

وی تاکید کرد: با اجرای این طرح درمانی، در نظام بهداشت سلامت کاهش هزینه ها در مراکز درمانی و تخصصی رقم خواهد خورد.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی در ادامه خاطرنشان کرد: ۵۷ مرکز پایگاه سلامت در اراک خدمات رسانی می‌کنند که مبنای استقرار این پایگاه‌ها بر اساس ظریب جمعیتی و پزشک خانواده است.

وی در پایان به شیوع فصلی شپش در بین دانش‌آموزان اشاره کرد و اظهار داشت: این بیماری با همکاری خانواده‌ها و مدارس قابل درمان است و با مصرف شامپوی تجویز شده از سوی پزشک به سهولت می‌توان آن را درمان کرد.